V multifunkčním areálu BB centra, v moderní pražské čtvrti na Brumlovce vznikla nová restaurace DiAn bratří Giang Ta Binh a Khanh Ta Quoc.
Při realizaci návrhu byl hlavní požadavek na spojení interiéru a kuchyně. Koncept restaurace se zaměřuje na moderní vietnamská jídla s příchutí klasické Asie v luxusním provedení. Tento koncept se dotýká jednotlivých částí interiéru i celkové atmosféry, která působí moderně a reprezentativně s prvky Asijské tradice i unikátní přírody.
Dispozice prostoru jsou navrženy tak, aby maximálně zachovávaly integritu i vzdušnost prostoru. Jsou propojeny všechny jeho části, srdcem restaurace je otevřená kuchyně. Přesto je zachována intimní atmosféra u každého stolu, hlavně za pomoci osvětlení, které je velmi různorodě zapracováno do interiéru. Nepřímé osvětlení, jemné podsvícení stolů i neonové nápisy. Chutě, vůně, barvy i celkové emoce připomínají atmosféru Asijské ulice s jejími trhy.
Jako klidná protiváha byly vybrány přírodní materiály dřevo, bambus a kámen, které navozují pocit Asijské unikátní přírody. Zjemňují ostré barvy a detaily interiéru. Výslednému dojmu pomáhá velké množství pečlivě vybraných rostlin.
Při návrhu restaurace bylo velkým technickým úkolem vytvoření ekosystému pro dobrý růst rostlin. Toho jsme dosáhli za pomoci speciálního osvětlení, udržování podmínek vlhkosti a teploty, který nebude vadit návštěvníkům, neruší atmosféru, vnímání interiéru a ochutnávání výborného jídla.